Rock i Parken

Med smak av oktoberfest!

Vill du nätverka på ett nytt sätt? Den 18 oktober bjuder vi in till Rock i Parken med smak av oktoberfest! Det blir en kväll fylld av mingel, mat, underhållning och företags rock – musiktävlingen där företagen tävlar mot varandra i olika genrer. På scenen kommer också Partybandet Lemon & Lime att finnas.

Tävlande band:
 • Dark Spoil & the Laid Porks Polka Rids featuring Spark Idol and the Polar Kids (Solid Park)
 • Prevas Bitmakers (Prevas)
 • The Revolving Gates (MdH)
 • Roima Rock Machine (Roima fd. Sprymer)


Det finns tvåhundra biljetter till ett pris av 195 kronor styck (exkl. moms).
Först till kvarn gäller! Köpet är bindande.

Varmt välkommen!

Vi vill upplysa om att fotografering och filmning kan ske i samband med evenemanget. Bilder och film kan komma att publiceras på vår webbplats samt i sociala medier.
pdf 181018_Inbjudan_Rock_i_Parken.pdf
Storlek: 978 Kb
 1. Västerås Science Park begär samtycke till att få lagra de uppgifter du lämnar vid registreringen. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster och kommande aktiviteter, samt för statistisk uppföljning och rapportering till våra finansiärer.

  Vi vill också upplysa om att fotografering och filmning kan ske i samband med evenemanget. Bilder och film kan komma att publiceras på vår webbplats samt i sociala medier.

  Vi värnar om din personliga integritet och prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss. Västerås Science Park följer naturligtvis de lagar och regler som finns.
 2. För att förhindra missbruk så måste du klicka på skrivaren
  folderviewdesigngearworldprint
* Det här fältet är obligatoriskt
181018_Inbjudan_Rock_i_Parken
Kategori
PlatsKoppar Restaurang & Festvåning, Kopparlundsvägen 4, Kopparlunden
OrtVästerås
När2018-10-18 17:30 - 23:00