lunch@expectrum

Var inte rädd. Det omöjliga är möjligt. I alla fall om man får tro konstnären, entreprenören och innovatören Mikael Genberg.

Mikael Genberg tar avstamp i världens både framgångsrika och misslyckade monument för en resa i sin egen häpnadsväckande berg- och dalbana mot extraordinära mål. Med en sällan skådad energi och utstrålning på scenen sprider Mikael både skratt och insikt med en inspirerande eftersmak av "djävlaranamma".

Mikael Genberg har en bakgrund som konstnär men har under det senaste decenniet breddat sin repertoar och nått världens ögon genom sina fantastiska hotellprojekt och andra kommentarer till mänskliga basbehov. Hotell Hackspett, Undervattenshotellet Utter Inn, Ooops! Hotell, Café Koala, Closette Kameleont, Hus på Globen, Hotell på Pemba, Zanzibar Undervattenshotell på Pemba. Hans förmåga att bygga nätverk och finna nya lösningar för att förverkliga sina idéer, allt ifrån undervattenshotell till hus på månen, inspirerar årligen tusentals lyssnare.

Han har föreläst internationellt för både TED och PINC. Han driver tillsammans med familjen Genbergs Café, som 2019 var nominerade till det Stora Turismpriset och vi har precis fått nys om att ännu ett hotell ska byggas.

Anmäl dig här >>