Alla pratar om det, men få gör det...

Webbinarium och workshop om effektmätning
Sociala företag och samhällsentreprenörer är välkomna att delta denna dag med fokus på effektmätning. Vi börjar med ett webbinarium där Tillväxtverket och RISE (Rise Research Institutes of Sweden) berättar kort om läget kring effektmätning. Sen kommer regioner som arbetar med effektmätning att dela med sig av sina erfarenheter, följt av diskussion och frågor.

Efter webbinariet fortsätter vi diskussionen tillsammans med SE Forum (Social Entrepreneurship Forum) om vikten av effektmätning, vad den ska användas till och hur ni skulle vilja jobba med effektmätning i era företag.

Läs mer om effektmätning av sociala företag (Sofisam)
Effektmätning kan bidra till utveckling av verksamheten, stolthet hos medarbetarna och hjälpa till att kommunicera den samhällsnytta som företaget skapar. Läs om några olika verktyg och inspireras av sociala företag som mäter och synliggör sin hållbarhet.

Praktisk information
- Onsdag 26 februari kl 09.30-15.00
- Hörsalen, Kopparlunden, Kopparlundsvägen 14
- Webbinarium med TVV och RISE kl. 10.00-12.00
- Lunch på egen bekostnad kl. 12.00-13.00
- Workshop/diskussion med SE Forum kl. 13.00-15.00

Anmälan
Mejla din anmälan till senast 24 februari.

Vid frågor kontakta
Julia Martinsson, projektledare
e-post: , mobil: 072-142 06 51

Johan Larsson
e-post: , mobil: 070-643 43 98

Maria Edén
e-post: , telefon: 021-490 02 77

Projektet Utveckla socialt företagande Västmanland har som syfte att sprida information och öka kunskapen om socialt företagande och samhällsentreprenörskap, förbättra stödstrukturen och möjligheterna för sociala företag att göra affärer med offentlig sektor och övrigt näringsliv.