INSTÄLLT: Öka dina affärer med immateriella tillgångar

Almi Företagspartner Mälardalen bjuder in dig som driver ett företag med potential att växa, till ett seminarium om immateriella tillgångar.

Vet du att mycket av ditt företags värde ligger i tillgångar som du inte kan ta på? Till exempel ditt varumärke, din kunddatabas, dina anställdas know-how, dina avtal, din affärsplan … Listan kan göras lång. Ändå är det många företag som anser att de inte har några immateriella tillgångar. Det vill vi ändra på.

I detta kostnadsfria seminarium kommer du bland annat få svar på:
• Vad är immateriella tillgångar?
• Vad är skillnaden på immateriella tillgångar och immaterialrätt?
• Hur kan jag skydda mina immateriella tillgångar? Och ännu viktigare: hur gör du en handlingsplan för de immateriella tillgångar du INTE kan skydda?

Dessutom kommer du få använda dina nyvunna kunskaper i tre konkreta case, där du och övriga deltagare diskuterar vilka immateriella tillgångar det fiktiva företaget har, och vilka åtgärder som krävs för att hantera dessa.
Till sist får du fundera på vilka immateriella tillgångar som ditt företag har och vilka åtgärder som du behöver ta för dessa.

Efter avslutat seminarium kommer du ha en bra början på en handlingsplan, veta hur du känner igen en immateriell tillgång och vilka åtgärder du behöver ta, samt var du kan vända dig om du kör fast. Detta är ett samarbete mellan Almi och PRV, och seminariet kommer hållas av en rådgivare från Almi tillsammans med en expert från PRV. Det är helt enkelt ett ypperligt tillfälle för dig att ställa alla de frågor och funderingar du har kring immateriella tillgångar. Så vi ses väl?

Förbered dig gärna genom gå igenom PRV-skolan genom denna länk www.prv.se...
Där får du en introduktion till immaterialrätt. Här kan du också fördjupa dina kunskaper inom olika områden av immaterialrätt.
(Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt. PRV arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft)

Vid frågor kontakta Agneta Persson på 021-10 78 02 alt. .

Anmäl dig här >>

Välkommen!