Vill du starta företag? Anmäl dig till Business Camp

2017-02-02
Drömmer du om att starta företag? Har du en affärsidé och vill utveckla den? Är du beredd att ta din idé till nästa nivå? Då är vår starta eget kurs Business Camp något för dig! Du får tillsammans med andra deltagare och en coach skapa förutsättningar för ett lyckat företagande.

Om Business Camp

Business Camp är starta eget kursen där du under fem tillfällen tillsammans med andra kommer att skapa förutsättningar för hur just du ska lyckas med ditt företagande. Vad leder Business Camp till? Under kursen får du utveckla både dig själv och din affärsidé, så att du efter avslutad kurs kan avgöra om företagande är något för dig och om du vill gå vidare med din affärsidé.

För vem passar Business Camp?

Kursen är till för dig som har en affärsidé och vill utveckla den, samt för dig som redan startat företag som du vill utveckla genom din egen drivkraft. Detta oavsett var i Västmanland du bor.

Vilka förkunskaper krävs?

Inga, men du behöver ha en affärsidé.

Välj Business Camp!

Genom att välja starta eget kursen Business Camp erhåller du en bred kunskap om företagande. Du får möjlighet att känna efter om din dröm kan bli verklighet. Du skapar många nya kontakter som kan vara till nytta för dig på din resa!

Nästa kursstart

Publiceras inom kort.

Plats

Varmvalsvägen 11, Kopparlunden i Västerås.
Varmt välkommen med din anmälan!

Referenser

Charlotte Hörnquist hade haft enskild firma i något år och gick Business Camp när hon tänkte starta aktiebolag.
Kristian Ekbäck har nyligen gått Business Camp. Han driver sedan tidigare ett företag som han vill utveckla.
11
- Jag gick Business Camp eftersom jag eventuellt tänkt starta företag, och kursen kunde ge mig en bra överblick om hur det är. Business Camp gav mig en grundlig genomgång och har gett mig en inblick i vad jag kan och vad jag behöver utveckla. Jag skulle absolut rekommendera Business Camp. Man får mycket kunskap innan man startar företag och även stor förståelse efter man har startat. Att gå Business Camp ger också ett stort nätverk, eftersom arrangörerna samverkar tätt. Dessutom är kursen på kvällstid, vilket underlättade mycket för mig, säger Charlotte Hörnquist.
- Jag gick Business Camp för att få mer insikt om hur det är att driva eget företag. Business Camp har varit bra och jag har lärt mig en hel del. Jag har även fått bekräftat att mycket av det jag gjort, faktiskt har varit rätt. Jag skulle utan tvekan rekommendera alla som ska starta företag att gå Business Camp, säger Kristian Ekbäck.


Business Camp genomförs i samarbete mellan ALMI Företagspartner Mälardalen, Coompanion, Nyföretagarcentrum och Västerås Science Park.
Kursinnehåll
  • Uppstart – Hur bygger du ett lönsamt företag? Utifrån din Affärsidé.
  • Företagets ekonomi – Ekonomi för företag i uppstart.
  • Försäljning – Hur blir du en duktig försäljare? Konkreta tips och råd utifrån ditt företags utmaningar.
  • Marknaden – Hur hittar du din marknad och hur når du dina kunder?
  • Säljteknik och prissättning – Fördjupning av försäljning.

Du får även under perioden tillgång till fyra timmars individuell coachning från erfarna entreprenörer och experter.
Kurstillfällen
*
*
*
*
*
petra
För mer information kontakta
Petra Ärlsjö
Projektledare, Västerås Science Park

021-490 02 63